Confruntarea - Sandra Brown




Tiel McCoy este o jurnalista tanara, in plina ascensiune. In prima zi de concediu, in drum spre un loc linistit, unde avea sa isi petreaca o saptamana, Tiel aude la radio ca Sabra, fiica marelui bogatas Dendy, este rapita de catre prietenul sau, Ronnie.

Pentru ca nu poate rata un reportaj atat de important pentru cariera sa, Tiel renunta la concediu si pleaca pe urmele celor doi. Insa nu trebuie sa ii caute prea mult, deoarece o gasesc ei.

Oprind intr-un mic magazin pentru provizii, se trezeste in mijlocul unui jaf. Protagonistii sunt nimeni altii decat Ronnie si Sabra, care au fugit impreuna de acasa si au nevoie disperata de bani. Totul se complica atunci cand Sabra, insarcinata in aproape 9 luni, intra in travaliu.

Ronnie se sperie si ii ia ostateci pe toti cei din magazin: Tiel, Doctorul (Bradley Stanwic, medic oncolog, retras in urma cu 3 ani din viata publica in urma mortii sotiei sale), Vern si Gladys (doi batranei simpatici, in a doua luna de miere), Donna - casiera si 2 mexicani ciudati.

Doctorul si Tiel o ajuta pe Sabra sa o nasca pe Katherine, dar Sabra este in stare critica. Tot ce isi doresc Sabra si Ronnie este ca tatal Sabrei, Dendy, sa ii lase sa pastreze copilul si sa nu ii desparta. Alternativa este sinuciderea, deoarece nu suporta sa traiasca unul fara celalalt si nu vor sa dea copilul spre adoptie.

Apar multe incurcaturi, cartea e plina de suspans, am citit fiecare rand cu sufletul la gura, curioasa ce va urma, ce se va intampla mai departe.

Tiel a fost sigura pe ea, o prezenta benefica pentru Sabra si Ronnie, cei doi adolescenti speriati. De asemenea, a fost cea care a negociat cu exteriorul, pentru a ii salva pe cei doi si pentru a se salva si pe ei.

 Doctorul a demonstrat profesionalism, empatie, s-a implicat cat de mult a putut.

Impreuna, au format o echipa perfecta, poate si datorita atractiei dintre cei doi.

Cum se va termina toata aventura puteti afla daca cititi cartea, care face parte din colectia Carti Romantice.

Etichete: , , , ,