Ispitirea unui înger - Mary Balogh





Când disperarea te face sa iei masuri extreme, apare seducția. De la seducție la dragoste nu e decât un pas, pe care Cassandra și Stephen nici nu iși dau seama când îl fac.

Cassandra este o văduvă denigrată de întreaga societate. I se spune "Ucigașa cu toporul", fiind acuzată că și-ar fi ucis soțul, fără vreo dovadă concretă, însă. Se află într-o situație disperată, fără nici o posibilitate materială de a avea grijă de ea și de cele două servitoare (și prietene) ale ei.

Se hotărăște să își gasească un protector, care să o plătească pentru serviciile ei, pe scurt, să devină curtezană. Îl alege pe Stephen Huxtable, conte de Merton, care va fi îngerul ei păzitor.

Într-un moment de dorință, orbit de frumusețea Cassandrei, Stephen cedează și acceptă. Conștiința sa și firea sa bună nu îl lasă să continue, ajutând-o pe Cass cu bani, însă dorind să fie prieteni, să se cunoască.

Dar, cum știm cu toții, de la atracție până la iubire e un pas foarte mic. Cine e seducător și cine va fi sedus? Ale cui sunt regulile jocului?

Ce taină îi mistuie sufletul Cassandrei, încât nu mai primește lumina în viața ei? Ce suferințe au marcat-o și au facut-o să devină cinică și neîncrezătoare?

Cartea face parte din colecția Cărți Romantice și este al patrulea volum din Seria Huxtable Quintet.

Etichete: , , , ,