O dragoste periculoasă - Sabrina Jeffries



       "-Țin la tine, șopti ea. Te iubesc, și ăsta este blestemul meu.
         Dar tu nu știi sa iubești - iar ăsta este blestemul tău."


O dragoste periculoasă, într-adevăr. Începe ca un uragan și mătură tot ce găsește în cale: prejudecăți, temeri, conveniențe. Dar, pe cât e de periculoasă, pe atât de dulce e, ca prunele coapte.

Griff Knighton a fost considerat un bastard, toată viața lui, încă de la 12 ani, când a rămas fără tată. Chiar și așa, a reușit să clădească o companie de succes și să strângă o adevărată avere. Acum, însă, i se oferă posibilitatea să iși dovedească originile. Contele de Swanlea, pe patul de moarte, îi promite certificatul de căsătorie al părinților săi și, implicit, titlul de conte, dacă se va căsători cu una dintre cele trei fiice ale sale : Helena, Rosalind și Juliet.

Griff are însă alte planuri. Deoarece a fost privat de toate drepturile sale, consideră că are dreptul la titlu fără condiții. Hotărăște să meargă la Swanlea, împreună cu angajatul său, Daniel Brennan, cu care face schimb de identitate, pentru a putea căuta în voie certificatul.

Toate planurile i se dau peste cap, când o întâlnește pe focoasa Rosalind, sora mijlocie; Rosalind, cea curajoasă, încăpățânată, inteligentă, perspicace. Astfel că, durul Griff își pierde mințile de fiecare dată când este în preajma ei.

Au o relație tumultuoasă, stârnită din nimic, dar cu mari perspective. Sunt căpoși, orgoliosi, tachinările dintre ei fiind ceva obișnuit. Se atrag, dar se resping, nu vor să se îndrăgostească, dar o fac.

Însă între ei stau toate minciunile, toate lucrurile nerostite, toate adevărurile spuse pe jumătate. Au vise diferite și așteptări diferite de la viață. Oare iubirea va învinge, așa cum o face de obicei?

Cartea face parte din colectia Cărți Romantice si este primul volum din Seria Swanlea Spinters, formată din 5 volume.

Puteți să o achiziționați de aici, cu 50% reducere.

Etichete: , , , ,