Să atingi infinitul - Adrienne Staff și Sally Goldenbaum


Laurie O'Neil și-a petrecut ultimii 5 ani la mănăstire, unde a dus o viață lipsită de tentații și o existență castă.

După ce își dă seama ca viața de călugăriță nu este ceea ce și-a dorit ea, ci familia ei, Laurie decide să dea piept cu lumea reală, să înceapă o nouă viață. Însă nu e ușor să se adapteze și să se maturizeze. A intrat in mănăstire când avea doar 18 ani și era practic un copil. Acum, la 23 de ani, realizeaza că nu știe cum să fie femeie, trebuie să învețe totul de la zero.

Pleacă direct la prietena ei, Ellen, un adevărat sprijin pentru Laurie. Însă nu se așteaptă ca prima persoană pe care o vede să fie un bărbat...și încă gol pe jumătate. Măicuțele nu au pregătit-o pentru asta. :) Rick Westin, frumosul cântăreț la banjou reprezintă ispita, tentația și necunoscutul pentru Laurie.


" Dacă i-ar fi venit vreodată ideea să leșine, acum ar fi fost momentul. Cât de simplu...să se aplece asupra ei și să... se trezească cu Ellen alături, în locul acestui bărbat incredibil de chipeș și pe jumătate dezbrăcat. Haideți, genunchi, faceți-vă datoria! "


Va reuși ea să treacă peste temeri și peste ideile înrădăcinate timp de 5 ani? Cum va face față lumii reale?

Va reuși Rick să o înțeleagă și să o ajute să se cunoască?

O poveste frumoasă de dragoste, în care inocența este combinată cu experiența de viață, în care pașii sunt mici, dar duc spre stele.

O carte ușoară, de citit într-un moment de relaxare.

Mulțumesc PrintreCarti.ro pentru această carte, ca și pentru celelalte. PrintreCarti.ro este locul de unde puteți cumpăra cărți la prețuri mici și calitate foarte bună. :)

Etichete: , , , , ,