Te voi revedea - Marc Levy




" Iubirea trăiește hrănindu-se cu speranțe și piere odată cu ele. "

Te voi revedea este continuarea cărții Și dacă e adevărat..., ambele apărute la Editura Trei.

Acțiunea cărții este plasată după 4 ani de la aventura fantastică pe care au trăit-o Arthur și Lauren. După revenirea miraculoasă din comă a lui Lauren, Arthur este nevoit să renunțe la ea, doar pentru a nu îi face rău, așa cum îl sfătuiesc medicii. Ea nu își amintește nimic din perioada în care a fost în comă, așa că Arthur pleacă în Franța, tocmai pentru a o uita.

Se întoarce după 4 ani, oricum, numai nu vindecat. Nu o poate uita pe fata care i-a dat viața peste cap, nu poate uita dragostea pe care au împărtășit-o.


Paul, prietenul său cel mai bun, încearcă să îl ajute să se vindece, dar este greu. 





Viața are însă alte planuri cu ei, așa că se vor întâlni din nou, în împrejurări asemănătoare celor de acum 4 ani. Ajuns el în postura de victimă, ajunge să fie tratat de Lauren. Ea nu îl recunoaște, dar un sentiment ciudat nu îi dă pace, simte că îi este apropiat. Tocmai de aceea, când el ajunge aproape în comă la un alt spital, Lauren face exact același lucru nebunesc pe care l-a făcut și el acum 4 ani. Îl răpește pe Arthur, doar pentru a îl salva la timp.

Își riscă întreaga carieră pentru un necunoscut, dar simte că așa trebuie să facă, simte că el e ceva mai mult. În timp ce toți din jurul ei încearcă să o țină la distanță de el, ea încearcă să își dea seama ce i se ascunde și cine e acel necunoscut atât de familiar ei.

Se va sacrifica Arthur în continuare, de dragul ei, sau îi va mărturisi totul? Va reuși ea să își amintească ce anume îi leagă?

Mi-a plăcut continuitatea poveștii, care s-a legat frumos, nu a fost scrisă doar pentru a mai bifa o carte în plus. Mi-a plăcut mult relația de prietenie dintre Arthur și Paul și devotamentul acestuia din urmă. Mi-a plăcut de Lauren, că nu a ezitat atunci când a trebuit să ia unele decizii importante și s-a încăpățânat să afle adevărul.


O carte frumoasă, pe care o puteți achiziționa de aici.
                        

Etichete: , , , ,