Anotimpul îngerilor - Cynthia Harrod - Eagles




În ultima perioadă am citit destul de multe romane polițiste. Unele mai bune, altele mai puțin bune, unele care m-au ținut cu sufletul la gură, altele clișeice.

Din păcate, Anotimpul îngerilor face parte din categoria romanelor polițiste pline de clișee. Nu spun că nu a fost bun, departe de mine acest gând, doar că simțeam că sunt mereu cu un pas înaintea acțiunii, previzibile și tipice unei cărți polițiste.

Inspectorul Slider are de rezolvat un caz în aparență ușor. Un renumit critic muzical se sinucide chiar în baia unei televiziuni, înainte de a intra în direct. Este găsit cu beregata tăiată, totul indicând o sinucidere.

Însă, anii de experiență a lui Slider nu îi dau voie să accepte situația așa cum pare la prima vedere și anomaliile încep să apară. Cazul aparent simplu de rezolvat se transformă într-o crimă macabră, bine pusă în scenă.

Cu sute de oameni care se perindă prin zonă și sute de situații posibile, Slider va trebui să își pună mintea la contribuție, deoarece nu are nici o pistă viabilă.

Totul se complică și mai tare când apar și alți morți și toate indiciile duc spre detectivul Mills, un bun prieten al lui Slider.

Oare chiar el a comis crima sau i-a fost înscenată? Va reuși Slider să găsească la timp criminalul, înainte să mai moară și alți oameni?

Cartea mi-a fost oferită de PrintreCarti.ro, anticariat online cu mii de cărți din toate domeniile, la prețuri foarte mici.

Etichete: , , , ,