Un înger pentru Emily - Jude Devereaux


Emily este o simplă bibliotecară într-un mic orășel. Viața ei este cum nu se poate mai comună, până în seara când dă cu mașina peste Michael, îngerul ei păzitor. Da, ați citit bine...înger păzitor.

Coborât pe Pământ pentru a o salva pe Emily de la un pericol iminent, el ia trupul unui criminal căutat de FBI și Mafie, un bărbat brunet, de 1.80 m , care o face pe Emily să nu mai gândească logic.

Deși pare uimitor, Emily îl crede, mai ales că dovezile sunt incontestabile. Se pare ca nici măcar un glonț în cap nu îl omoară, știe despre ea lucruri pe care nimeni altcineva nu le știe, habar nu are să se comporte ca un om de rând.

Pornesc amândoi în căutarea pericolului, dar intră într-un pericol mai mare, îndrăgostindu-se unul de celălalt. După cum aflăm ulterior, Michael este îndrăgostit de o eternitate de Emily, fiind îngerul ei păzitor pe parcursul a mai multe vieți anterioare.

Povestea degenerează puțin când apar bombe, criminali, case bântuite și goana după averi. Însă, compensează prin umor și prin lejeritatea cu care se citește.

O carte simplă, relaxantă, pe care să o citiți într-o zi de vară. 

Etichete: , , ,