Fata din Brooklyn - Guillaume Musso - Recenzie


Cu Fata din Brooklyn ne-am tot întâlnit, în ultima perioadă. A fost pe buzele tuturor, au apărut poze și recenzii, cititorii au fost încântați. După părerea mea, nu ar avea cum să nu fie încântați, atâta timp cât e o carte scrisă de Guillaume Musso

Are omul ăsta un stil inconfundabil, minunat, care creează dependență. Încă de la prima carte citită, am știut că Musso va deveni unul din autorii mei preferați. Și asta pentru că scrie lejer, cursiv, minunat de simplu. În plus, niciodată nu știi la ce să te aștepți, nu reușești să anticipezi ce curs va lua povestea, încotro ți se vor îndrepta pașii. La ultimele cărți, am tot încercat să ghicesc ce va urma. Nu am reușit... și asta mă bucură.

Raphael este un scriitor faimos și, în același timp, un tată singur. Dedicat în întregime fiului său, Theo, Raphael este modelul de tată perfect: iubitor, grijuliu, mereu acolo pentru copilul său. De curând, a întâlnit-o pe Anna, femeia superbă cu care vrea să se căsătorească. Anna este medic rezident și își dedică întreg timpul muncii și relației cu Raphael. Retrasă din fire, fără prieteni, fără familie, Anna pare să ascundă ceva și Raphael este hotărât să afle ce anume.


Atunci când Anna îi arată o fotografie cu 3 cadavre și îi spune că ea a făcut asta, Raphael e atât de șocat, încât pleacă. Când realizează că nici măcar nu a ascultat ce avea de spus, se întoarce, însă e prea târziu: Anna a dispărut fără urmă.

Îi cere ajutorul prietenului său, Marc, fost polițist. În casa Annei găsesc mai multe documente false, cât și o geantă cu foarte mulți bani. Pornesc într-o vânătoare nebună a secretelor, presărată cu morți și cu dezvăluiri îngropate adânc. 

Cine este femeia aceasta și ce secrete ascunde? De cine fuge Anna și de ce? Să fie oare o criminală sau o victimă? Raphael nu poate afla decât găsind-o. Dar, va reuși el oare, când pericolul îl pândește la fiecare pas?

Mulțumesc, Editura All! O carte uimitoare, care te ține captiv între paginile ei. O puteți achiziționa de aici!



Etichete: , , , ,