Roma. Pasiuni întunecate #2 - Rodica Mijaiche - Recenzie



Când trecutul îți invadează prezentul și îți amenință viitorul, tot ce poți face este să lupți. Să lupți cu patimă, cu pasiune, pentru viața ta. Să lupți cu cei din jur și cu tine, să îți dorești să trăiești. 

Și ce dacă ești fiica unui renumit mafiot din Italia și fratele tău vitreg, care ți-a făcut viața un chin, te urmărește din nou?

Și ce dacă ai stat ani de zile în umbă, urmărindu-l pe asasinul care ți-a răpit tatăl și te-a făcut să le părăsești pe mama și pe sora ta?

Luptă! Și momentul răzbunării va veni...

În New York. Pasiuni ascunse facem cunoștință cu Regina, prietena Allysei, fotomodel de succes la publicația lui Alexander Chase. O apariție de invidiat, o prietenă adevărată, însă discretă, Regina are un trecut întunecat, de care nimeni nu știe. Crescută la orfelinat, la vârsta de 10 ani este înfiată de Franco Nunzio, capul Mafiei italiene. Ceea ce se anunța a fi o viață minunată este defapt un calvar, din cauza mamei adoptive și a fratelui vitreg, care au grijă să o facă să sufere zi de zi.

La 18 ani, Regina fuge de acasa și își vede de viața ei, sperând ca trecutul să nu o ajungă din urmă. Însă, fratele ei o găsește și este hotărât să o vândă lui Gill, cel care este vinovat și de moartea tatălui Allysei, pentru prostituție.

Sarcina de a o apăra îi revine lui Alessandro Martinez, fratele pe care Allysa îl crede mort. Timp de ani de zile, el a pândit din umbră, pregătit să se răzbune pe ucigașul tatălui său. Acum, are ocazia să o facă.

Cei doi pleacă în Italia, la casa familiei Martinez. Deși situația este stresantă și pericolul este pe urmele lor, atracția nu întreabă, ea doar se instalează. Un magnet îi atrage unul către celălalt și, deși încearcă să se opună, nu reușesc. Îi mistuie și nu le dă pace, îi chinuie și le dă speranțe, îi ridică și îi coboară.

Când tatăl Reginei este grav bolnav și trebuie să meargă la căpătâiul lui, totul se precipită. Cine va ieși învingător, într-un joc al puterii și pericolului?

Răpiri, crime, secrete vechi date în vileag, suspans, nebunie, acțiune, dragoste, patimă, pasiune...

Mulțumesc, Rodica Mijaiche, pentru un cocktail de emoții și sentimente!

Cartea este al doilea volum al Seriei Pasiuni, publicate de Librex. O puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , ,