Breaking news - Fructele și legumele intră în grevă generală


Întrerupem emisiunea pentru o ştire de maximă importanță! O statistică îngrijorătoare arată că 80% dintre români mănâncă nesănătos. Fructele şi legumele se simt complet neglijate şi au intrat în grevă. S-au creat ambuteiaje în toate orașele mari din țară. Fructele şi legumele merg spre Casa Poporului, hotărâte să îşi ceară drepturile. O banană declara că războiul împotriva junk food-ului abia a început. 

În lupta lor, au cel mai mare aliat, storcătorul prin presare la rece, Hurom. Acesta și-a dedicat întreaga existență luptei pentru alimentația sănătoasă. Scopul lui este să convingă cât mai multe persoane să încerce să dea o şansă sucurilor şi smothie-urilor, un nou trend revoluționar în nutritie. 

Intrăm în legătură directă cu domnul Castravete Ionel, corespondentul nostru de pe teren. 

- Bună ziua, stimați telespectatori! Protestele fructelor şi legumelor iau amploare. Se aruncă cu roșii în storcătoare şi toată lumea scandează „Jos junk-food-ul!”. Am întrebat o roșie ce părere are de toată nebunia asta și mi-a zis că e cea mai mare onoare să se sacrifice cu un scop nobil. Lângă ea, un morcov şi un gogosar scandează semeți, în continuare. 

Şoferii claxonează furios, nervoși că nu pot ajunge la McDrive. Câteva piersici le împart pahare cu suc 100% natural, bucuroase că le pot aduce un zâmbet pe față. Peste tot sunt lipite afișe cu oferte la storcătoare prin presare la rece Hurom

- Domnule Castravete, ne-ar plăcea să îi punem niște întrebări lui Hurom HZ Alpha

- Tocmai trece prin zonă, cu o mulțime de fani după el, care se străduiesc să obțină un autograf. Domnule Hurom, ne puteți spune care este scopul acestui protest? 

- Scopul, dragii mei, este sa promovăm alimentația sănătoasă. Ne-am săturat de copii obezi, ne-am săturat de spitale pline cu persoane cu tulburări de alimentație, ne-am săturat sa fim ignorați! E timpul pentru o schimbare! Și shimbarea începe cu tine. Te invit să deguști noul smothie cu căpșuni și zmeură! Delicios și sănătos, în același timp. 

- Mmmm! Este extraordinar de delicios. Curcubeu în cerul gurii. Cum ați reușit să îi dați așa o cremozitate? 

- E chiar simplu. Prin sistemul de stoarcere la rece, toate vitaminele și mineralele rămân acolo unde trebuie. Nimic nu se pierde, totul se câștigă. Unde mai pui că viteza cu care fructele și legumele sunt transformate în sucuri gustoase și sănătoase este extraordinară. Cât ai zice portocală, sucul e în cană. 

- Domnule Hurom, pe mine m-ați convins. Însă, ce ne facem cu persoanele care nu pot renunța așa ușor la dulciuri? 

- Cine a zis că trebuie să renunțe? Pot face o înghețată extraordinară. Sloganul nostru e "Trăiește sănătos!", nu "Tine regim!". :)

 - Ce așteptări aveți? Ce vă doriți de la guvernanții noștri? 
- Să ofere sucuri naturale copiilor, să nu mai promoveze mâncarea nesănătoasa în școli, să le ofere alternative. Fructele și legumele au un țel nobil: să se așeze, sub orice formă, pe masa fiecăruia dintre voi. Nu ne vom opri până nu ne vom atinge țelul. Eu voi face tot ce e omenește posibil să ajut fiecare persoană să își aducă sănătatea aproape, cu diverse promoții Hurom. Ține doar de voi să acceptați schimbarea. 

- Doamnelor și domnilor, acesta a fost domnul Hurom, storcătorul de ultimă generație! Eu rămân pe teren, pentru a vă ține la curent cu manifestațiile. Să aveți o seară plină de vitamine! 

- Mai dă-mi și mie un pahar din ăla... Ups, nu era întreruptă transmisia! 

Cu acest articol particip la proba nr. 2 a competiției Superblog2017.

                       

Etichete: , , , ,