Avocatul rebel - John Grisham - Recenzie


Este inteligent, arogant, dur, brutal de sincer și direct, hotărât, încăpățânat, perseverent, mereu la limita legii și a pericolului, este Sebastian Rudd, Avocatul rebel.

Este un magnet pentru infractori, criminali și oameni certați cu legea. Îi apără, doar pentru că îi place să fie împotriva sistemului. Și nu doar împotriva sistemului, ci împotriva manipulărilor și a acuzărilor pe nedrept, împotriva celor care folosesc legea în folosul lor și oricum au chef.

Luptă și învinge! Toată lumea îl cunoaște și tuturor le este frică de el. Însă, nici el nu trăiește tocmai în liniște. Are biroul într-o camionetă, de frica celor care îl caută, să îl omoare. Poartă mereu un pistol și are un singur prieten, pe Partner, bodyguardul său. Îl vede mult prea rar pe fiul său și este într-un război continuu cu fosta soție.  Belelele îl caută, oriunde s-ar afla, așa că trăiește mereu pe muchie de cuțit. 

Ingenios și de neoprit, Rudd a devenit personajul meu principal, din cărțile lui John Grisham. Atunci când luptă pentru ceva, o face cu toate armele din dotare și, de obicei, câștigă. Are aliați peste tot, dar lucrează mereu singur. Este omul pe care te poți baza când e de partea ta și de care trebuie să îți fie frică atunci când îți e adversar.

Dacă v-am făcut curioși, puteți achiziționa cartea de aici. Mulțumesc, Librăria Donaris!

Etichete: , , , ,