Lansare Cinema City Galați



Vă povesteam zilele trecute despre lansarea Starbucks, de la Galați, unde am petrecut o seară minunată. O seară la fel de minunată am petrecut și joi, când am participat la petrecerea de lansare a Cinema City Galați.





De ieri, ușile noilor magazine ale Shopping City s-au deschis și pentru public. 

Joi, la petrecerea de lansare, au fost în jur de 400 de invitați, printre care actori (Dana Nălbaru, Dragoș Bucur, Codin Maticiuc), presă, bloggeri, oficialități. S-a tăiat rola de film, s-au servit bunătăți și s-au vizionat filme, în avanpremieră.




Evenimentul a început la 17, cu o conferință de presă. S-a povestit despre istoria de 10 ani a Cinema City, în România.




De la 18.30, a început petrecerea, cu șampanie și mâncare delicioasă, așa cum îi stă bine unei petreceri grandioase. Mâncarea a fost pe toate gusturile, prăjiturile la fel, invitații dornici de distracție.




S-au făcut poze la minut, s-a socializat și s-a tăiat tortul, de către directorul general al Cinema City. Tortul a fost foarte inspirat, sub formă de sală de cinema. După tort, a urmat un concert live și toată lumea a cântat și s-a simțit bine.



Seara s-a încheiat cu vizionarea unui film la alegere, în premieră. Eu am ales să văd Mame Bune și nebune 2, o comedie la care toată sala a fost pe jos de râs. O alegere excelentă. 

Bineînțeles, nu au lipsit popcornul și sucul.


Iubitorii de film gălățeni au acum 8 săli de cinema, care îi așteaptă cu drag și cu filme bune.

Mulțumesc de invitație și ne vedem la film!

Etichete: , , ,