Calendar Girl vol. 1 - Audrey Carlan


Despre Calendar Girl am citit păreri diferite și controversate. Unii spuneau că e vulgară, alții că e perfectă, unii că îi lipsește o poveste de dragoste, alții că o are, unii că o citești pe nerăsuflate, alții că o citești pe ascuns.

Cum mi s-a părut mie? Dacă vă spun că abia aștept să citesc volumul 2 vă răspunde la întrebare? Este o carte erotică, da! Cei care nu preferă genul, s-ar putea să o considere prea mult. Însă, am văzut scene și mai și, în cărți care se consideră a fi romantice. 

Mie mi-a plăcut povestea Miei, o fată curajoasă, care trebuie să renunțe la multe, inclusiv la unele principii, pentru a îi ajuta pe cei dragi. Eu zic că merită să vă convingeți singuri dacă e pentru voi sau nu.

Într-o lume în care totul se plătește, Mia trebuie să facă orice este omeneşte posibil pentru a rezista. Chiar dacă asta înseamnă să îşi vândă sufletul şi trupul. Şi pentru că păcatele celor dragi sunt cele mai greu de plătit, Mia decide să devină damă de companie de lux, pentru a obține milionul de dolari care îl va salva pe tatăl ei de la moarte. Acesta a împrumutat bani de la Blaine, un interlop care nu se dă în lături de la nimic și care deja l-a băgat în comă. Un milion de dolari este garanția că nu îl va ucide...

Astfel, în fiecare lună, ea este "închiriată" timp de trei săptămâni, contra sumei de 100.000 de dolari. Ea trebuie să fie la dispoziția clientului, fără a fi obligată să întrețină relații sexuale, însă fiind plătită cu 20% în plus, dacă o face.


Din ianuarie până în martie, ea se plimbă din California la Seattle și apoi la Las Vegas, ținând companie unor bărbați perfecți. Face surf cu  Wes, un cunoscut regizor, este muza lui Alex, un pictor renumit și este logodnica de formă a lui Anthony, care deține un lanț de restaurante și care o folosește pentru a își ascunde relația cu un bărbat.

Problema ei cea mai mare este că se îndrăgostește de fiecare bărbat care trece prin viața ei şi mereu de cei nepotriviți. Acum însă, este hotărâtă să nu se îndrăgostească, ci doar să își facă treabă, să ia banii și să treacă mai departe. Dar, îi poate comanda inimii să nu simtă? Îşi poate ea ține trăirile şi sentimentele în frâu? 

Unul dintre bărbați îi face o propunere de nerefuzat: îi va plăti el datoria, pentru ca ea să rămână a lui, să nu mai fie nevoită să facă asta... Va accepta ea sau își va duce pedeapsa până la capăt?

Mulțumesc, Editura Univers! Cartea este primul volum din Calendar Girl. O puteți achiziționa de aici.

Etichete: , , , , ,