Vreau să fiu soția ta - Lisa Kleypas - Recenzie


Majoritatea căsniciilor încep cu "Vreau să fiu soția ta", cuvinte magice, ce ne leagă, sperăm noi pe vecie, de cel ce a fost îndeajus de nebun încât să ne ceară în căsătorie.

Cu Helen Ravenel și Rhys Winterbone am făcut cunoștință încă din Frumos și cu inima de gheață. Ea este o adevărată lady, puțin cam timidă, de o bunătate ieșită din comun. El este un  magnat cu o avere de invidiat, dar fără maniere, necizelat, provenit din clasa de jos.

Ce doi sunt logodiți o scurtă perioadă de timp, logodnă ruptă ulterior de rudele lui Helen, considerând că Rhys nu este demn de ea. Însă, timida fată, care le face mereu celorlalți pe plac, are de data asta o părere diferită. Curajoasă, ea merge la Rhys acasa, neînsoțită, pentru a îi spune că vrea să fie soția lui și că nu îi pasă de diferențele dintre ei.

Rhys știe însă că nu va obține acordul de a o lua de soție, așa că îi propune singurul lucru care știe sigur că va da rezultate: să o compromită. Nu se aștepta însă ca ea să accepte... 

De aici, cei doi intră într-un joc al seducției și încearcă să facă față atracției dintre ei și să îndepărteze barierele.

 Dar, vor reuși ei, când un secret întunecat stă între ei? Își va mai ține Rhys promisiunea de a o lua de soție când va afla cine este ea cu adevărat sau va rămâne pentru toatdeauna singură, să își plângă greșelile? Vor reuși ei să treacă peste obstacolele pe care cei din jur le pun în calea lor?

O carte relaxantă, ca toate cărțile de la Editura Miron. Mi-a plăcut chiar mai mult decât primul volum, umorul îmbinându-se cu aventura, secretele cu adevărul, încăpățânarea cu orgoliul și compromisurile, și dragostea cu prietenia și familia. 

Dacă vă doriți câteva ore de relaxare, puteți achiziționa cartea de aici.



Etichete: , , ,